Ontbijtsmoothie

on

Soms maken we wel eens een smoothie voor het ontbijt. Dat gebeurt vooral wanneer we weinig honger hebben of zin hebben in wat variatie op het klassieke ontbijt :). Hélemaaaaal niet Turks dit, maar wel erg lekker! 🙂 Hier een makkelijk receptje voor een smoothie met banaan, druiven en rode vruchten. Je hebt zo al voldoende fruit gegeten voor de hele dag. Bovendien is het door de havermout ook best wel vullend, waardoor het dus voldoende energie geeft voor de voormiddag door te komen!

Ingrediënten voor 1 persoon (grote beker):

smoothie.png

Bereiding:

Héél simpel 😉 doe alles in de blender en MIX!! Wanneer de smoothie nog te dik is, voeg je wat extra melk toe. Je kan eventueel ook suiker of honing toevoegen als de smoothie voor jou niet zoet genoeg is, maar de banaan en druiven zorgen normaal voor de nodige suikers!

Afiyet olsun! Smakelijk!

14274323_10209601153000166_663757593_o

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s