Duo van vis met tagliatelle

on

Etem en ik hadden zin in vis, maar konden eigenlijk niet goed kiezen tussen zalm of witte vis. Daarom kochten we ze maar allebei ;). We kozen voor pangasiusfilet. Dit maakten we met een roomsaus en witte wijn. Pasta koken, sausje erbij, vis bakken en KLAAR!

Ingrediënten:

duo van vis met pasta.png

Bereiding:

Snipper de ui en snijd de prei in ringen. Was de preiringen grondig. Verhit olijfolie in een pan en bak hierin de ui samen met de preiringen. Kruid de groenten met peper en zout. Blus het geheel met wat witte wijn.

Kook intussen de tagliatelle beetgaar en giet af. Roer de pasta door de groenten. Voeg een eetlepel kruidenboter (of eventueel boursin/philadelphia kruiden) toe en meng er ook wat room onder. Ik heb bewust geen hoeveelheid geplaatst omdat het een beetje afhangt van je voorkeur qua hoeveelheid en dikte van de saus.

Dep de vis droog, kruid ze met peper en zout en haal ze naar wens even door een losgeklopt ei, nadien door wat bloem en eventueel paneermeel. Je kan de vis ook alleen even in bloem wentelen, zo hebben wij het gedaan!). Verwarm boter in een pan en bak de visfilets op een middelhoog vuur goudbruin.

Serveer de visfilets met de pasta!

Smakelijk! Afiyet olsun!

16129677_10210148274357858_1231991313_o.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s