Over Fieeskitchen

12234909_10206661870639944_8440211527334371905_n

Welkom op mijn blog!

Liefde en lekker eten… twee zaken die het leven mooi maken, toch?! Niet toevallig dat ik in deze blog beide zaken combineer. Koken en bakken is mijn grote passie. Een passie die ik nog heb kunnen uitbreiden sinds ik mijn Turkse man heb leren kennen in 2009. Dankzij hem heb ik de Turkse keuken ontdekt. Dit beperkt zich niet tot de alombekende ‘kebab’. Integendeel! Het is een zeer uitgebreide keuken die diverse smaken, geuren en kleuren combineert. Heerlijke salades bereid met olijfolie, diverse bijgerechten of ‘mezze’, vlees met smaakvolle sauzen, Turks brood en yoghurt en niet te vergeten: de mierzoete dessertjes zoals ‘baklava’, gecombineerd met een heerlijk kopje Turkse thee.

Met deze blog wil ik jullie graag onderdompelen in de Turkse keuken! Ik hoop dat jullie hierdoor ook zin krijgen omΒ jullie keuken in te duiken of om eens een tripje naar Turkije te maken πŸ™‚ !

Ik ben geen professionele kok en ook geen professionele fotograaf. De receptjes die ik post zijn dus niet moeilijk en de foto’s zijn (helaas) niet van heel goede kwaliteit. MAAR… Het is de smaak van de gerechtjes dat telt!

Smakelijk & veel plezier!!

Sofie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s